De Hoijse Hoeve

 
Lekker eten & drinken in een ongedwongen sfeer, genietend van een hapje en een drankje in onze knusse hoeve. 's-Zomers op het terras, 's-Winters bij de Open-haard. Om restaurant de Hoijse hoeve beter te leren kennen nodigen wij u uit voor een etentje in ons restaurant.

Wanneer u met minimaal 2 personen voor ons dagmenu kiest (soep naar keuze, keuze uit een vlees of vis gerecht en een koffie na), geven wij u een menu volledig gratis (exclusief drank/wijn). Oftewel 2 menu's voor de prijs van 1... Daarnaast krijgt u nog een welkomsdrankje aangeboden wanneer u duidelijk bij de reservering vermeld dat u een Fifty Fifty Cadeaubon meebrengt.

Openingstijden zijn te vinden op onze website. U kunt uw Fifty Fifty Cadeaubon inleveren van dinsdag t/m zaterdag (Niet op maandag, zondag of feestdagen).

Wij accepteren 1 Fifty Fifty Cadeaubon per 2 personen en er is een maximum van 4 Fifty Fifty Cadeaubonnen per tafel. De bon is alleen geldig indien u van te voren reserveert, en aangeeft dat u in het bezit bent van een Fifty Fifty Cadeaubon.

Wij zien uw reservering graag tegemoet.

Met vriendelijke groet,

Restaurant De Hoijse Hoeve

 

Grotere kaart weergeven

De Hoijse Hoeve
Hoijserstraat 20
5711 PV Someren

tel 0492-331475
info@hoijsehoeve.nl
http://www.hoijsehoeve.nl