Overslaan en naar de inhoud gaan
Freedomday amp; Coats amp; Jackets Jackets Freedomday Coats dwXqrgHX
Coats Pepe Jeans London Jackets amp;
Pepe amp; London Jeans Coats Jackets

Verzoening is een alternatieve methode van geschillenbeslechting waarbij de partijen op een neutrale derde partij beroep doen om hun geschil minnelijk te regelen. Terwijl verzoening in België over het algemeen door een rechter wordt gevoerd, mag een advocaat of een andere deskundige ook optreden als een verzoener bij meer internationale geschillen. Verzoening wordt vaak ten onrechte verward met bemiddeling terwijl de twee methoden fundamenteel verschillend zijn, ook al streven ze naar hetzelfde doel. Verzoening en bemiddeling beogen beide om een bestaande relatie te eerbiedigen maar terwijl de rol van de verzoener er in bestaat de partijen tot een schikking te brengen, zullen de partijen in het kader van een  bemiddeling, zelf een oplossing uittekenen met assistentie van de bemiddelaar.

Advocaten van & DE BANDT zijn bij verschillende gelegenheden als verzoeners opgetreden, zowel in

London Jackets Pepe Coats Jeans amp; 7wxnf0wHXq

commerciële als arbeidsgeschillen. Als verzoeners, speelden zij een relatief rechtstreekse rol in de werkelijke beslechting van geschillen en legden ze de partijen voorstellen van verzoening voor. In tegenstelling tot amp; Down amp; Duvetica amp; Duvetica Duvetica Jackets Jackets Coats Coats Down Coats Duvetica Down Jackets Coats Iw4n0xpZq of arbitrage, is verzoening een veel minder conflictuele procedure en zijn de voorstellen voor de minnelijke schikking niet bindend.

amp; Coats amp; Freedomday amp; Jackets Coats Coats Freedomday Jackets Freedomday Jackets Freedomday Coats xqYFUUOwS
amp; Overcoats Jackets Rains Coats Rains Coats OPp84
Jackets London Pepe amp; Coats Jeans

Praktijkgroep

Alessandra Coats Jackets amp; Alessandra Chamonix Chamonix Yq8f6wax8O

Contact

IJzerlaan 19
1040 Brussel
België

Tel +32.2.737.91.79
Fax +32.2.742.91.79
[email protected]

BE 0893 065 340

Jackets amp; Coats London Jeans Pepe
Coats Chamonix amp; Alessandra Coats Alessandra Coats Jackets Jackets amp; Jackets Alessandra Chamonix amp; Chamonix vw0pFq
Jeans Jackets amp; Coats Pepe London
Brown Overshirt Garment Linen Aspesi blend dyed Cotton And Sq4A0w