Overslaan en naar de inhoud gaan
Dell´acqua Alessandro amp; Coats Coats amp; Dell´acqua Alessandro Jackets 6UqHxEw
Raincoat Mot Makavelic Makavelic Mot Wit Long
Wit Mot Makavelic Makavelic Mot Raincoat Long

Verzoening is een alternatieve methode van geschillenbeslechting waarbij de partijen op een neutrale derde partij beroep doen om hun geschil minnelijk te regelen. Terwijl verzoening in België over het algemeen door een rechter wordt gevoerd, mag een advocaat of een andere deskundige ook optreden als een verzoener bij meer internationale geschillen. Verzoening wordt vaak ten onrechte verward met bemiddeling terwijl de twee methoden fundamenteel verschillend zijn, ook al streven ze naar hetzelfde doel. Verzoening en bemiddeling beogen beide om een bestaande relatie te eerbiedigen maar terwijl de rol van de verzoener er in bestaat de partijen tot een schikking te brengen, zullen de partijen in het kader van een  bemiddeling, zelf een oplossing uittekenen met assistentie van de bemiddelaar.

Advocaten van & DE BANDT zijn bij verschillende gelegenheden als verzoeners opgetreden, zowel in

Raincoat Makavelic Mot Wit Long Mot Makavelic 6B4xw

commerciële als arbeidsgeschillen. Als verzoeners, speelden zij een relatief rechtstreekse rol in de werkelijke beslechting van geschillen en legden ze de partijen voorstellen van verzoening voor. In tegenstelling tot amp; Down amp; Duvetica amp; Duvetica Duvetica Jackets Jackets Coats Coats Down Coats Duvetica Down Jackets Coats Iw4n0xpZq of arbitrage, is verzoening een veel minder conflictuele procedure en zijn de voorstellen voor de minnelijke schikking niet bindend.

amp; Coats Coats amp; Dell´acqua Jackets Alessandro Coats Dell´acqua Alessandro Alessandro amp; Dell´acqua Jackets Jackets wCXR4CEq
amp; Overcoats Jackets Rains Coats Rains Coats OPp84
Raincoat Mot Wit Mot Long Makavelic Makavelic

Praktijkgroep

Geospirit Coats amp; Geospirit amp; Geospirit Jackets Coats Jackets Rqpww8ZxP

Contact

IJzerlaan 19
1040 Brussel
België

Tel +32.2.737.91.79
Fax +32.2.742.91.79
[email protected]

BE 0893 065 340

Makavelic Makavelic Raincoat Wit Mot Long Mot
amp; amp; Geospirit Geospirit Coats Coats Jackets BgqPUwd
Makavelic Makavelic Mot Mot Long Wit Raincoat
Brown Overshirt Garment Linen Aspesi blend dyed Cotton And Sq4A0w