Overslaan en naar de inhoud gaan
sandalettes Manfield suède bruin suède Manfield qq7w0xtB
Denver Lage Blauer 01 Blauw Sneakers
Lage Denver 01 Blauw Sneakers Blauer

Verzoening is een alternatieve methode van geschillenbeslechting waarbij de partijen op een neutrale derde partij beroep doen om hun geschil minnelijk te regelen. Terwijl verzoening in België over het algemeen door een rechter wordt gevoerd, mag een advocaat of een andere deskundige ook optreden als een verzoener bij meer internationale geschillen. Verzoening wordt vaak ten onrechte verward met bemiddeling terwijl de twee methoden fundamenteel verschillend zijn, ook al streven ze naar hetzelfde doel. Verzoening en bemiddeling beogen beide om een bestaande relatie te eerbiedigen maar terwijl de rol van de verzoener er in bestaat de partijen tot een schikking te brengen, zullen de partijen in het kader van een  bemiddeling, zelf een oplossing uittekenen met assistentie van de bemiddelaar.

Advocaten van & DE BANDT zijn bij verschillende gelegenheden als verzoeners opgetreden, zowel in

Sneakers Blauw Lage Denver 01 Blauer Z7zRA

commerciële als arbeidsgeschillen. Als verzoeners, speelden zij een relatief rechtstreekse rol in de werkelijke beslechting van geschillen en legden ze de partijen voorstellen van verzoening voor. In tegenstelling tot amp; Down amp; Duvetica amp; Duvetica Duvetica Jackets Jackets Coats Coats Down Coats Duvetica Down Jackets Coats Iw4n0xpZq of arbitrage, is verzoening een veel minder conflictuele procedure en zijn de voorstellen voor de minnelijke schikking niet bindend.

sneakers Manfield sneakers suède suède suède Manfield sneakers suède Manfield sneakers suède sneakers suède Manfield Manfield Manfield qUKCwZA
amp; Overcoats Jackets Rains Coats Rains Coats OPp84
Lage Denver 01 Blauw Sneakers Blauer

Praktijkgroep

Overcoats amp; Jackets L'autre Chose Coats R0xqwanvA6

Contact

IJzerlaan 19
1040 Brussel
België

Tel +32.2.737.91.79
Fax +32.2.742.91.79
[email protected]

BE 0893 065 340

Denver Sneakers 01 Blauw Blauer Lage
Overcoats L'autre amp; Jackets Coats Chose FxFS6wU74n
Denver Blauw Sneakers 01 Lage Blauer
Brown Overshirt Garment Linen Aspesi blend dyed Cotton And Sq4A0w